Social Media Marketing

Social Media Marketing
Haal meer uit je social media
Social Media
Social media zijn niet meer weg te denken uit deze wereld. Elke organisatie is wel op één of meerdere platformen actief. Voor veel organisaties is het inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke manier van marketing. Maar hoe zet je als organisatie nu eigenlijk social media in? Welke kanalen ga je gebruiken? Zo zijn er nog veel meer vragen die je jezelf als organisatie vooraf dient te stellen. Wij gaan graag met jou om de tafel om te kijken hoe we social media voor jouw organisatie het beste kunnen inzetten.

Haal meer resultaat uit social media

Vanuit het social media management software wat wij gebruiken kunnen wij jouw social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn) op een voor jou voordelige wijze beheren. Gemakkelijk publiceren, reageren en analyseren.

Verbeter de prestaties van je social media posts en je merkreputatie, verhoog je klanttevredenheid en vergroot je merkbekendheid!

Coosto
Dé All-in-1 social media management software van Nederland.
Coosto
Gemakkelijk publiceren, reageren en analyseren in één omgeving.
De contentkalender biedt ons de mogelijkheid om alle content vooraf te plannen en te posten vanuit één overzichtelijke omgeving. Alles zal automatisch gepubliceerd worden op de door ons vooraf ingestelde momenten en kanalen. Op deze manier kunnen wij snel en overzichtelijk werken en zijn wij in volledige beheer. De gehele kalender kan gedeeld worden, zodat we samen met jou er nog even doorheen kunnen lopen, om zo eventuele fouten te voorkomen.

We kunnen cross-platform zien welke content goed presteert, zodat we de volgende posts kunnen optimaliseren.

Belangrijke functionaliteiten:

 • Zie in één oogopslag de best presterende berichten
 • Creëeren, plannen en publiceren posts vanuit één omgeving
 • Snel en simpel dezelfde post op meerdere kanalen
 • Het bereiken van de juiste doelgroep met uitgebreide targeting-opties
 • Ondersteuning voor 5 platformen
 • Uitgebreide analytics tbv optimalisatie

Het programma geeft ons de mogelijkheid om direct interactie te hebben met jouw klanten (indien gewenst). Alle reacties van Facebook (Messenger), Instagram, LinkedIn en Twitter komen allen terecht in één aanpasbare omgeving. Dit biedt het ons de mogelijkheid om eerdere reacties te bekijken, het beantwoorden van vragen, berichten te retweeten, liken of sharen.

Op deze wijze kunnen we het gesprek aangaan met uw doelgroep en kunnen we vanuit één omgeving reageren op alle social media berichten en reacties. Op deze wijze kunnen we nieuwe doelgroepen aan jouw merk binden, verhogen we de engagement op jouw social media posts en creëeren we een echte fan-community.

Belangrijke functionaliteiten:

 • Houd gesprekshistorie bij, zodat je gericht kunt antwoorden
 • Realtime dashboard
 • Sentimentanalyse, oftewel in één oogopslag zicht op negativiteit en positiviteit van berichten
 • Automatisch antwoorden mogelijk
 • Inzicht krijgen in de klanttevredenheid

Hoe denken mensen nu eigenlijk over jouw merk of organisatie? Hoe doen jouw concurrenten het ten opzichte van jou? Wij kunnen online media data makkelijk analyseren. Wil je exact weten wat er op welk kanaal over jouw organisatie gezegd wordt? Of zou je graag jouw berichtgeving willen vergelijken met die van de markt? Alles is mogelijk! In deze huidige tijd is analyseren erg belangrijk en op deze wijze kun je jouw social media kanalen nog verder verbeteren en heb je een stapje voor op jouw concurrenten. De rapportages die wij er mee kunnen maken delen wij natuurlijk direct met je.

We kunnen alle trending topics in de markt analyseren en kunnen zo nieuwe onderwerpen ontdekken voor jouw content. Doormiddel van het bekijken van heatmaps kunnen we de timing van de content verbeteren. Benieuwd naar je eigen beste tijden om te posten en naar relevante hashtags? Wij beschikken over de software om dit voor jou in kaart te brengen.

Ook biedt het ons de mogelijkheid om relevante influencers en websites te vinden voor jouw merk.

Belangrijke functionaliteiten:

 • Data van alle bronnen (social media berichten, nieuwssites, blogs, fora, radio, tv en printmedia)
 • Overzicht van trending topics
 • Realtime dashboards
 • Content heatmap

CONTENTKALENDER

CONTENTKALENDER

INTERACTIE

INTERACTIE

ANALYSEREN

ANALYSEREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *