Projecten
Description

In opdracht van de NVP organiseerde wij op 4 november 2020 het NVP Event. Het thema voor deze editie, speciaal voor HR-eindverantwoordelijken is – Leading Edge HR – Experience & Journey. Employee Experience staat hoog op de agenda van HR-directeuren. De reis die medewerkers maken in een organisatie en de interactie die tussen de medewerkers en de organisatie plaatsvindt, wordt steeds belangrijker.

Nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat mensen nieuwe dingen willen ontdekken. Nieuwe inzichten krijgen, (bedrijfs)culturen leren kennen, mensen en hun gewoonten proberen te doorgronden. Met interessante sprekers uit het werkveld maar ook juist van buiten het werkveld, nemen we jou mee op reis en tonen we je graag nieuwe inzichten en vergezichten.

HR Proffie

Op 4 november werd ook de HR Proffie worden uitgereikt. De prijs staat dit jaar ook in het teken “Leading Edge HR”. De winnende organisatie is toonaangevend en bevindt zich aan de voorrand van het HR-vakgebied. Het beleid van de winnaar kan een inspiratiebron zijn voor andere organisaties en HR-professionals. De inzendingen voor de HR Proffie worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van de wetenschap en uit de praktijk.

Summary
Created by

Top Productions

Completed on

november 4, 2020

Skills

Online Event | Events | Content Creation | Registration | Social Media